Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Yapıldı

Erasmus+Kilis

2014-2015 Dönemi İçin Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Yapıldı

Üniversitemizin uluslararası alanda tanınmasını sağlayan araçlardan biri olan Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Birliği üyesi ülkelerde bulunan üniversiteler ile yapılan anlaşmalar çerçevesinde 2014-2015 akademik yılında eğitim alacak öğrencileri belirleyecek Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi amfilerinde yapıldı.

Sınavda kullanılan sorular Üniversitemiz Yabancı Diller Bölümü tarafından hazırlandı ve soru kitapçıkları üniversitemiz matbaasında ÖSYM kalitesinde basıldı. Büyük bir katılımın gözlendiği sınav sonrası öğrenciler heyecanlı olduklarını, Erasmus+ Programı’nın kendileri için büyük fırsat olduğunu, Erasmus+ ile Avrupa üniversitelerinde eğitim alma ve kendilerini geliştirme imkânlarının bulunduğunu belirttiler.

Erasmus+ Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yakup Doğan da yaptığı açıklamada, sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiğini ve sonuçlarının en kısa sürede açıklanacağını söyledi.

Erasmus Plus