Erasmus+ Programı 2021-2022 Öğrenim Yılı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Online Başvuruları Başlamıştır

Erasmus+ Programı (2020-1-TR01-KA103-084986  Proje Numaralı) 2021-2022  Öğrenim Yılı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Online Başvurusu için Tıklayınız.

Başvurular 18 Mart 2021- 31 Mart 2021
tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

Erasmus+ Programı 2021 - 2022 Öğretim Yılı Güz/Güz+Bahar Dönemi Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru ve Sınav Takvimi  için  Tıklayınız.

Önemli Hususlar

1-Başvurular online olarak yapılacaktır. Erasmus ofisine sınav başvuru aşamasında evrak teslimi yapılmayacaktır.

2-Başvuru sistemine öğrenci numaranız ve obs şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. OBS şifrenizi hatırlamıyorsanız şifremi unuttum bölümünden gerekli bilgileri doldurup yeni şifre alabilirsiniz.

3-Gerekli bilgileri doğru girdiğinizden emin olunuz.

4-Sisteme  vesikalık fotoğrafınızın yüklenmesi gerekmektedir.

5-Başvuru kayıt işlemini tamamladıktan sonra "başvuru çıktısı" alınız.

6-Başvuru sisteminde herhangi bir sorunla karşılaşırsanız rahime@kilis.edu.tr adresi ile T.C kimlik numaranızı da yazarak iletişime geçiniz.

7-Sınav Uygulama Esasları erasmus.kilis.edu.tr adresinden sınav öncesi duyurulacaktır.

8- Sınava girebilmek için Önlisans ve Lisans öğrencilerinin akademik not ortalamasının (A.G.N.O) en az 2.20/4.0; Lisansüstü öğrencilerinin akademik not ortalamasının (A.G.N.O) en az 2.5/4.0 olması gerekmektedir. Bu şartları sağlamayan öğrencilerimizin başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Önemli Hususlar

2-Başvuru sistemine öğrenci numaranız ve obs şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

3-Gerekli bilgileri doğru girdiğinizden emin olunuz.

4-Sisteme  vesikalık fotoğrafınızın yüklenmesi gerekmektedir.

5-Başvuru kayıt işlemini tamamladıktan sonra "başvuru çıktısı" alınız.