Erasmus+ Programı 2021-2022 Bahar Dönemi Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır

ERASMUS+ Programı 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi  Öğrenci Öğrenim

Ve Staj Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır.

(2020-1-TR01-KA103-084986  Proje Numaralı)

Erasmus+ Başvuru Formu için tıklayınız.

( Formun bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir.)

Başvuru ilanı detaylı bilgileri için tıklayınız.

Erasmus+ Anlaşmalı Üniversiteler listesi için tıklayınız.

Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri Listesi için tıklayınız.

Erasmus+ Dil Sınavı Örnek Soruları için Tıklayınız

Afiş İçin Tıklayınız.

Erasmus+ Dil Sınavı ve Değişim Programıyla İlgili Bazı Önemli Bilgiler:

* Başvurular 12 Ekim– 26 Ekim 2021 tarihleri arasında olacaktır. 26 Ekim 2021 tarihinden sonraki başvurular    değerlendirmeye alınamayacaktır.

* Başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurunuz ve çıktı aldıktan sonra fotoğrafınızı yapıştırınız.

* Erasmus Dil Sınavına giriş ücretsizdir.

* Kazanan öğrencilerin gideceği ülkeye ve kalacağı toplam aya göre hak ettikleri hibe hesaplanarak gitmeden  önce %80’i hesaplarına aktarılır.

* Kazanan öğrencilerin (varsa) öğrenim kredileri veya bursları kesintiye uğramaz.

* Kazanan öğrenciler 2021-2022 Bahar dönemi öğrenimlerini yurtdışında yapacaktır.