2022-2023 Akademik Yılı (2021 Proje Dönemi) Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Online Başvuruları Başladı

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Online Başvurusu İçin Tıklayınız.

2022-2023 Akademik Yılı (2021 Proje Dönemi) Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Başvuru İlanı İçin Tıklayınız.

ÖNEMLİ NOTLAR:

1. Sisteme giriş yapabilmeniz için  masaüstü bir bilgisayardan öğrenci numaranız ve öğrenci e-posta parolanız gerekmektedir. Öğrenci e-posta parolanızı bilmiyorsanız, başvuru sisteminde "parolamı unuttum" bölümünden yeni parola alabilirsiniz.

2. Sistem yükleyeceğiniz vesikalık fotoğrafınız (jpg, jpeg, gif, png) formatında ve en fazla 2 mb boyutunda olmalıdır. Vesikalık fotoğrafınızda başka kişi veya nesneler bulunmamalıdır.

3. Başvurunuzu tamamladıktan sonra sistemden başvuru çıktısı alınız.

4. Başvuru için Önlisans/Lisans öğrencilerinin akademik not ortalamasının en az 2.20/4.00; Lisansüstü öğrencilerinin akademik not ortalamasının en az 2.50/4.00 olması gerekmektedir. Ortalama şartını sağlamayan öğrenciler, başvuru yapmış olsa dahi sınava giremeyecek ve herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

5. Sınav Saati ve Yeri: 15 Mart 2022 Saat 10:00 - Mühendislik - Mimarlık Fakültesi C blok CZ-9 ve CZ10 nolu sınıflar