Erasmus Öğrenci Değişim Programı

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ

ERASMUS BİRİMİ

2013-2014 Akademik Yılı Erasmus Programı Personel Ders Verme Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır. Kazananların Listesi İçin Lütfen Tıklayınız.

2013-2014 Akademik Yılı-Erasmus Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır. Kazananların Listesi İçin Lütfen Tıklayınız.

Personel Hareketliliği kapsamında seçilmiş olan akademik ve idari personelimiz için 27 Mart 2014 Perşembe günü saat 16.00-17.00 arasında Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Kazanan akademik ve idari personelin bilgilendirme toplantısına katılımı zorunludur.

Erasmus Öğretim Elemanlari ve İdari Personel İçin Gerekli Formlar/Belgeler Sayfasına Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayınız.

Dış İlişkiler Ofisi olarak, seçilmiş olan akademik ve idari personelimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Erasmus+Kilis

Son Güncelleme: 2014-03-21 15:21:32